CARNET DE L’AMPA

 

El Carnet de l’AMPA és una nova iniciativa de l’AMPA que neix amb el propòsit de disposar d’una eina que identifiqui als membres de l’AMPA i impulsar a les famílies que pertanyen a l’AMPA a gaudir de descomptes i promocions en diferents comerços col.laboradors.
D’aquesta forma, a més d’aconseguir avantatges, fomentem el comerç de proximitat.

El Carnet de l’AMPA el podem fer servir als comerços, empreses o associacions propers al nostre col.legi que s’hagin adherir al nostre projecte. Els col.laboradors del carnet de l’AMPA ens ofereixen importants avantatges, promocions i descomptes.

Llistat Comerços Col.laboradors:
Disposem d’una llista de prop de 80 empreses i comerços que ens ofereixen els seus servies i promocions amb descomptes pels titualrs del carnet de l’AMPA. Les podeu veure picant el següent enllaç.
Llista de Col.laboradors

plafon

Per què hem fet un carnet de l´AMPA?
Hem fet aquest Carnet perquè ens sentim orgullosos de la nostra Escola, dels nostres professors, dels nostres alumnes, de l’equip de professionals que ens ajuden en les tasques internes del col·legi, de les nostres famílies, de les nostres instal·lacions. També ens sentim orgullosos de la nostra capacitat d’iniciativa, de la nostra imaginació, dels nostres valors, de la nostra solidaritat, i fins i tot de la Nostra modèstia alhora d’explicar els èxits culturals i esportius del nostres alumnes… i una manera de demostrar-ho és fent un Carnet de Socis exclusiu i podem presumir.

Les persones que formen part de l’Escola Sant Andreu som solidaris. Ho demostrem moltes vegades durant el curs. Som molt solidaris.

Ara estem vivim temps de dificultats amb una situació econòmica no gaire bona. Aquest Carnet no ho soluciona, però ajuda. Molts dels comerços col·laboradors que ens han ofert descomptes i promocions ho són de productes d’us diari: alimentació, roba, centres de salut.

Hem de donar les gracies a tots el col.laboradors i cap a ells va el nostre agraïment pel seu esforç i per això ens comprometem a ser solidaris amb ells també, per que ens agrada el petit comerç petit, el comerç de barri, de tota la vida, el que ens coneix i ens diu pel nom i a partir d’ara els podem dir que som de l’escola Sant Andreu.

El Carnet de l’AMPA ha costat molt però ja està en marxa.

El carnet de l’AMPA és una iniciativa més que ha vist la llum, tenim moltes idees més. Totes adreçades a donar més valor i més contingut al fet de ser socis de l’AMPA, però ens calen mans: mans de col·laboradors que vulguin liderar projectes, mans de socis que, pagant la simbòlica quota anual, ens permetin fer més pels nostres nens i nenes.

Estem molt agraïts pel vostre suport.

Si coneixeu algun comerç o empresa proper o vinculat a l’escola que vulgui formar part d’aquesta iniciativa, ho pot fer enviant un email a: ampa@standreu.org

 

 80 visitas totales,  3 visitas hoy