Sorteig viatje alumnes sisè

Sorteig viatje alumnes sisè


 
Ara que tornen els viatges aprofitem per col·laborar amb el viatge cultural dels alumnes de sisè i des de l’AMPA de l’escola organitzem un sorteig d’un fantàstic PATINET ELÈCTRIC amb la intenció de que tots els beneficis per la venda de números redundi íntegrament i directament sobre els socis, que d’aquesta manera obtindran un petit ajut per cobrir part de les despeses d’aquest viatge tan important per a ells. Pensem que es tracta d’una iniciativa prou engrescadora per tots aquells socis que teniu fills a sisè.    

Tots aquells pares que NO essent socis de l’AMPA vulguin participar en la venda de números i obtenir aquest petit ajut pel seu fill, poden obtenir el talonari pertinent prèvia inscripció com a soci. En el mateix moment de la inscripció se li farà entrega d’un talonari per la rifa i el carnet de soci de l’AMPA. Per als detalls dels imports, on fer l’ingrés i qualsevol altre consulta, enviar un correu a ampa@standreu.org.

Els alumnes de 6è rebran informació de quan i on recollir els talonaris

El sorteig es farà el 20 de maig coincidint amb els quatre últims números de l’ONCE d’aquell dia. 

Animeu-vos a participar i a col·laborar !!

Quant a l'autor

ampa administrator