Assemblea ordinària de l’AMPA

Assemblea ordinària de l’AMPA

asemnlea

Benvolguts associats,

Tal com us havíem anunciat, el passat dijous dia 20 de novembre de 2014 va tenir lloc l’assemblea general de l’AMPA.

Un any més, vam tenir una assistència més baixa de la que ens hagués agradat, però des de  aquesta junta volem agrair a tots els que van assistir  el vostre suport i col·laboració; i als que no van poder us animem a que en futures ocasions puguem gaudir de la vostra companyia.

També volem aprofitar aquestes línies per comunicar-vos que va ser aprovat per majoria el relleu de la nostra apreciada secretària la Sra. Maribel Porta, a la qual agraïm des d’aquí la seva dedicació i el seu treball, per la Sra. Montse Redón.

L’assemblea es va iniciar amb una breu explicació de la funció de la junta de l´AMPA per part del nostre president el Sr. Enric Lázaro en la qual va resumir, brillantment hem de dir, les accions que es duen a terme durant l’any; encaminades totes elles a l’enriquiment personal i cultural dels nostres fills.

Posteriorment, es van succeir els diferents punts de l’ordre del dia sense cap contratemps. Van ser aprovades per majoria la liquidació de l’exercici passat i els pressupostos de l’any en curs, presentats de forma aclaridora pel nostre tresorer el Sr. Pere Martínez.

L’últim punt del dia, el de precs i preguntes, va ser el més enriquidor. Vam poder treure de les vostres intervencions, tant les dirigides a aquesta junta com les dirigides a la Madre Marina, moltes i molt bones idees que esperem desenvolupar en aquest apassionant curs. També ens comprometem a esmenar els suposats errors que van ser denunciats. I, per descomptat, seguirem treballant amb l’absoluta i desinteressada dedicació que caracteritza aquesta junta.

Us esperem l’any vinent. Una salutació per a tots.

Ja podeu consultar la liquidació del curs 2.013-2.014 i  els pressupostos d’aquest nou curs a l’apartat “DOCUMENTS”

 17 visitas totales,  2 visitas hoy

Quant a l'autor

ampa administrator