Bon inici de curs 22-23

Bon inici de curs 22-23

Estimat soci/a.

Des de l’AMPA de l’Escola Sant Andreu, volem dir-vos que comencem el curs amb molta il·lusió i optimisme, amb moltes novetats que esperem que siguin del vostre agradi,  donem la benvinguda als pares i a les mares dels alumnes que s’incorporen a l’escola aquest nou curs 2022-2023.
També volem saludar calorosament els qui ja formeu part activa de la vida del centre. Sapigueu que la Junta de l’AMPA no deixem de treballar en la tasca de desenvolupar activitats en benefici de tota la comunitat educativa de la nostra escola. Us animem a totes i a tots a no perdre l’oportunitat de col·laborar en aquest projecte que forma part de l’educació dels nostres fills i de les nostres filles. Intentarem que en els mesos vinents, puguem gaudir d’activitats junts, tant dins com a fora de l’àmbit escolar.
Continuarem  treballant per  estar al vostre costat,  per fer aquest camí plegats, i entre tots tirar endavant aquest curs acadèmic pel bé dels nostres fills i filles.

Aprofitem per informar d´una de les grans novetats d´aquest curs, incorporem l´ APP Ampa Sant Andreu.

A partir d´aquest curs, tota la informació, el carnet digital de l´ Ampa, activitats, descomptes… ho trobareu a l´APP. Molt important: EL CARNET DE L´AMPA El TROBAREU EN FORMAT DIGITAL A LA MATEIXA APLICACIÓ,  ÉS PERSONAL I  INTRANSFERIBLE.

Breument us donem unes indicacions bàsiques per poder instal·lar i registrar-vos a l´APP:

1.    Descarregar l´ APP compatible amb tots els sistemes operatius.

2.    Donar d´alta al soci/a emplenant el  formulari ALTA SOCI

3.    Sol·licitar el  carnet digital. Es únic per tot el conjunt familiar , independentment del número de socis,  i es pot descarregar en diferents  dispositius. ( en el formulari d´alta  especificareu quants socis a la unitat familiar hi ha).

4.    Un cop feu transferència o domiciliació bancària, rebreu el carnet. Si es transferència el rebreu immediatament, si es domiciliació el rebreu quan es carregui la quota d´aquest curs al Octubre.

5.    Els antics socis/es també han de demanar el carnet i emplenar  el formulari, sentim les molèsties però esperem que us agradi el canvi i la nova manera de treballar. Ens digitalitzem!

Qualsevol dubte que en tingueu estarem encantats de poder ajudar!

A la Web i a les nostres xarxes socials en teniu un petit tutorial de com descarregar l´APP i fer tots els tràmits.

Us deixem el tutorial perquè el consulteu

 

Què fa l’AMPA?

Rep una cordial salutació.
La Presidenta
M. José Martínez Núñez

 

 50 visitas totales,  3 visitas hoy

Quant a l'autor

ampa administrator