BON INICI DE CURS 2021-22!

BON INICI DE CURS 2021-22!

 

Des de l’AMPA de l’Escola Sant Andreu, volem dir-vos que comencem el curs amb il·lusió i donem la benvinguda als pares i a les mares dels alumnes que s’incorporen a l’escola aquest nou curs 2021-2022. També volem saludar calorosament els qui ja formeu part activa de la vida del centre. 


Sapigueu que la Junta de l’AMPA no deixem de treballar en la tasca de desenvolupar activitats en benefici de tota la comunitat educativa de la nostra escola. Us animem a totes i a tots a no perdre l’oportunitat de col·laborar en aquest projecte que forma part de l’educació dels nostres fills i de les nostres filles.

Us informem que el més d’ocutbre  us passarem el rebut anual. Els nous carnets els lliurarem directament als vostres fills.

Quant a l'autor

ampa administrator