TALLER JARDINERIA EMOCIONAL

TALLER JARDINERIA EMOCIONAL

 

Estimats socis,

La intel·ligència emocional és un aspecte clau en la millora de les nostres relacions i de la nostra vida en totes les seves àrees o facetes, tant personal com professional. Els avenços científics de les últimes dècades en camps com la neurociència, han demostrat que l’entrenament i el desenvolupament en competències emocionals no només és una cosa que està a l’abast de qualsevol que s’ho proposi, sinó que a més té un gran impacte en el nostre cervell i en la nostra salut.

 

 

Objectius del tallers:

– Adquirir i entrenar diferents estratègies per autoregular el nostre món
emocional.
– Conèixer com treure-li el màxim partit al nostre cervell per posar-lo a
treballar a favor nostre.
– Comprendre la importància de conrear una autoestima sana per millorar
les nostres relacions i el nostre benestar.
– Aplicar tècniques de mindfulness per reduir l’estrès, la tensió i l’ansietat.
– Prendre claredat sobre els nostres valors més profunds per poder viure alienats
amb ells de manera coherent.

 

Posem en marxa tres sessions on aprendrem a gestionar les nostres emocions en temps de crisis, dirigides per Raúl Ravelo, educador emocional, que alguns de vosaltres ja coneixereu.

Els dies de les sessions:

 

  • 29 d’abril:

– Estratègies de regulació emocional a través de la Programació
neurolingüística.

La nostra ment pot convertir-se en la nostra millor amiga o en la nostra pitjor enemiga, tot depèn de la destresa i el coneixement que tinguem en el seu maneig. En aquesta sessió, ens endinsarem a conèixer una mica millor com es formem els nostres esquemes de la realitat a través de les nostres percepcions i experiències, i aplicarem recursos i estratègies per treure-li el màxim partit al nostre cervell perquè actuï en el nostre benefici i el nostre benestar.

 

  • 13 de maig:

– Mindfulness per al nostre dia a dia.

El mindfulness és una eina científicament comprovada per al maneig i la gestió de l’estrès. En aquesta sessió, coneixerem els seus fonaments i farem alguns exercicis per començar a entrenar-la i poder aplicar-la en el nostre dia a dia.

 

  • 20 de maig:

El valor dels valors. Connectant amb la nostra brúixola interior.

Els valors són una brúixola interna que ens indica el que és veritablement important i valuós per a nosaltres. En aquesta sessió, prendrem consciència de quins són els nostres valors en aquest moment de la nostra vida, i la importància d’honrar i ser coherents amb aquests valors per viure amb més plenitud i benestar.

 

 

Inscripcions: ampa@standreu.org
Rebreu un enllaç uns dies abans per poder-hi accedir
Horari: de 19:00 a 20:00h

 

PLACES LIMITADES I EXCLUSIVES PER A SOCIS

ÉS IMPRESCINDIBLE INSCRIPCIÓ PRÈVIA

Quant a l'autor

ampa administrator