Estimats socis,

Aquest any estem vivint uns moments molt difícils, és per això que hem cregut oportú posar en marxa una sèrie de sessions formatives que ens ajudaran una mica a gestionar les nostres emocions.

És veritat que una de les constants en la vida és el canvi, però també és veritat que això genera situacions de crisis per la majoria de nosaltres.  Aquesta nova realitat planteja nous reptes i aprenentatges que generen diferents resultats de paràlisis, por, ira, bloqueig o bé creen situacions per a créixer i evolucionar.

Posem en marxa tres sessions on aprendrem a gestionar les nostres emocions en temps de crisis, dirigides per Raúl Ravelo, educador emocional, que alguns de vosaltres ja coneixereu dels tallers de risoteràpia que hem dut a terme a l’AMPA des de fa ja uns anys.

Els dies de les sessions:

  • 21 de gener: Fonaments bàsics per entendre’ns (com funciona el nostre cervell, les nostres emocions i buscar l’equilibri)
  • 28 de gener: Com generar dinàmiques emocionalment intel·ligents dins la llar i també amb tots els qui ens relacionem
  • 18 de febrer: Estratègies pràctiques de com transformar aquells estats que no ens agraden (ira, por…) i com cultivar els estats que sí que ens produeixen benestar.

Inscripcions: ampa@standreu.org
Rebreu un enllaç uns dies abans per poder-hi accedir
Horari: de 19:00 a 20:00h
 
Places limitades i exclusives per a socis

ES IMPRESCINDIBLE  L’INSCRIPCIÓ PRÈVIA

 

 

Raúl Ravelo és formador i conferenciant especialitzat en intel·ligència emocional, i la seva missió és acompanyar persones a què s’entrenin i millorin la seva intel·ligència emocional, perquè puguin viure amb més alegria, amor, serenitat i benestar interior.

US ESPEREM!