BENVINGUTS AL NOU CURS 2020-21

BENVINGUTS AL NOU CURS 2020-21

 

Estimat soci, 

Encetem un nou curs que, malgrat els neguits i dubtes que ens genera un retorn marcat per la incertesa, el reprenem amb molta il·lusió i optimisme. Per fi ens retrobarem amb tu i la teva família, amb qui volem compartir projectes en els quals ens agradaria que hi participessis. Intentarem que en els mesos vinents, i dins la nova normalitat com tothom l’anomena, puguem gaudir d’activitats junts, tant dins com a fora de l’àmbit escolar. Serà un curs ple de canvis a on la paciència, l’adaptació, l’esforç i la comprensió han de prevaldre tal vegada sobre altres actituds no menys importants. Estarem al teu costat per fer aquest camí plegats, i entre tots tirar endavant aquest curs acadèmic pel bé dels nostres fills i filles.

Desitgem que la virulència d’aquesta malaltia no hagi afectat directament al vostre entorn més proper, i que no hàgiu patit la Covid-19 ni lamentar la pèrdua de cap familiar o persona estimada. Per tots i totes, el nostre més sincer escalf i suport en aquests moments que ens toca viure, amb l’esperança que tot quedi enrere com més aviat millor. Aquesta pandèmia encara no ha acabat, però junts ho superarem.

Rep una cordial salutació. 

Montserrat Redón 
Presidenta  

Aprofitem per informar-te  dels delegats d’aquest nou curs.  
Si estàs interessat en cubrir alguna vacant envia’ns una sol.licitud i ens posarem en contacte amb tú.

Moltes gràcies

 

       
  CURS DELEGAT MAIL  
         
  P3  Vacant    
  P4 Marga Sánchez de la Blanca delegatp4@ampastandreu.cat  
  P5 Imma Moya delegatp5@ampastandreu.cat  
  1r PRIMÀRIA Oscar Sánchez delegat1primaria@ampastandreu.cat  
  2n PRIMÀRIA  Vacant    
  3r PRIMÀRIA Jessica Ortiz delegat3primaria@ampastandreu.cat  
  4t PRIMÀRIA Juan Moreno delegat4primaria@ampastandreu.cat  
  5è PRIMÀRIA Vacant    
  6è PRIMÀRIA Vacant    
  1n E.S.O. Anna Mulero delegat1eso@ampastandreu.cat  
  2n E.S.O. Vacant    
  3n E.S.O. Ana Amate delegat3eso@ampastandreu.cat  
  4t E.S.O. J.A. Beneded delegat4eso@ampastandreu.cat  
  1r BATXILLERAT Anna Vázquez delegat1bat@ampastandreu.cat  
  2n BATXILLER Eva Pastor delegat2bat@ampastandreu.cat
 

Quant a l'autor

ampa administrator