Benvolgudes famílies,
 
Seguint amb la iniciativa dels cursos anteriors i per facilitar la compra dels llibres de text, es podrà realitzar l’adquisició dels llibres i com del material que demana l’escola mitjançant la proposta que fem des de l’AMPA. La  Distribuïdora CAMPUS ens torna a brindar els seus serveis, per poder fer la reserva i gaudir dels descomptes que ens ofereix haureu de visitar la seva web (www.llibreriacampus.com) i seguir les instruccions que us facilitem en el full Annex.
Als socis que utilitzin aquest mitjà per comprar els llibres del nou curs 20/21, participen automàticament en un sorteig pel qual el lot de llibres que hagin comprat els hi pot sortir de franc, al guanyador se li retornarà l’import complet  de la comanda. S’informarà del número que teniu i del dia del sorteig un cop hagi començat el curs, així mateix també se us retornarà l’import de les despeses d’enviament.
Tots aquells que per algun motiu han de fer la comanda fora de termini, podran fer la reserva trucant directament a la distribuïdora.

            Esperem que aquest servei us sigui d’utilitat, ja que sense moure’t de casa i en 5 minuts podeu fer la compra dels llibres i rebre-la còmodament al vostre domicili.

Instruccions per la compra online clican aqui

Atentament
La Junta.

 
 
 
 
BONES VACANCES A TOTHOM!