Com va ser tot un èxit tornem a fer el proper 23 de novembre, convidem a totes les mames i filles (a partir de 14 anys) que vulguin assistir al seminari de defensa personal femenina que portarà a terme en Miguel Roca. Reportatge fotogràfic.

Seminari per aprendre a defensar-se en situacions de risc i així millorar l’autoestima i la seguretat en tu mateixa.
L’objectiu d’aquest seminari és, en primer lloc, proporcionar a les dones seguretat i autoconfiança, a través d’unes pautes i consells a seguir per a evitar el risc d’enfrontament i en segon lloc, si hi ha un enfrontament o contacte físic, s’ensenya unes tàctiques senzilles i adequades a la dona i a la situació de risc. Tàmbé s’ensenya a utilitzar diferents objectes quotidiants com a elements defensius.

Lloc: Martí Pujol
Horari: de 17:00h a 19:00h.
Portar roba còmoda
Incripcions: ampa@standreu.org

Exclusiu socis

Us hi esperem!