Des de l’AMPA de l’Escola Sant Andreu, volem dir-vos que comencem el curs amb il·lusió i donem la benvinguda als pares i a les mares dels alumnes que s’incorporaren a l’escola aquest nou curs 2019-2020. També volem saludar calorosament els qui ja formeu part activa de la vida del centre. 
Sapigueu que la Junta de l’AMPA no deixem de treballar en la tasca de desenvolupar activitats en benefici de tota la comunitat educativa de la nostra escola. Us animem a totes i a tots a no perdre l’oportunitat de col·laborar en aquest projecte que forma part de l’educació dels nostres fills i de les nostres filles.

Us informem que durant la propera setmana  us passarem el rebut anual. Els nous carnets els lliurarem als vostres fills a final de mes.

 

Aprofitem per dir-vos que tots aquells que hagin comprat el lot de llibres i són socis de l’AMPA, a traves de la llibreria CAMPUS, entraran en un sorteig que realitzarem el 25 d’octubre. Al guanyador se li retornarà el import íntegra del lot.