Seguint amb l’experiència dels cursos anteriors, per facilitar la compra de llibres de text pel curs 2019-2020 a les famílies que així ho desitgin, podran adquirir els llibres que demana l’escola mitjançant la proposta que fem des de l’AMPA. La  distribuïdora CAMPUS ens torna a oferir els seus serveis, i tots aquells que vulguin podran utilitzar la seva web per fer les comandes i gaudir del descompte. Caldrà com a condició indispensable: fer la reserva i pagament  dels llibres en les dates corresponents.

Tots els nostres socis que utilitzin aquest servei per comprar els llibres del curs vinent, entraran en un sorteig i al guanyador se li retornarà l’import del lot de llibres que hagi comprat amb el número guanyador. Aquest premi es proporciona a partir d’una col.laboració entre l’AMPA i la llibreria CAMPUS.
El sorteig es realitzarà un cop hagi començat el curs. Se us informarà del número que us pertoca i del dia del sorteig més endavant.

Per fer la compra online haureu de seguir unes instruccions: 

COM FER LA RESERVA DELS LLIBRES

PODEU FER LES VOSTRES RESERVES FINS EL 14 DE JULIOL

després d’aquesta data es tancarà el procés de comanda via web.

1. Totes les comandes es faran a través de la pàgina web: www.campusllibres.com

2. Procés de tramitació de la reserva de llibres:

1.- Entrar a la zona “ACCÉS ESCOLES” de la pantalla i introduir:

Codi d’usuari: sandreu

Clau d’acces: 30215

2.-Tot seguit apareix la pantalla de benvinguda

3.- Seleccionar el cicle i curs que es desitgi. (curs corresponent a l’any 2019 / 2020)

4.- Aquest any tenim una nova plataforma web on hauran de donar-se d’alta, com usuari, introduint les seves dades de nou.

5.- Seleccionar els articles que es desitgin i «continuar».

6.- Introduir el nom i cognoms de l’alumne i «continuar». Un cop facilitades les dades de l’alumne, la comanda queda en el carretó on tenen la possibilitat de modificar o anul·lar sense problemes.

7.-Introduir les dades personals de l’usuari i «continuar».

8.- Finalment escollir forma de pagament. Cal tenir en compte que els pagaments per transferència bancària es fan efectius a la web en dos dies aproximadament. Campus tramitarà totes les comandes confirmades i amb el pagament realitzat

Llibreria Campus no es responsabilitzarà de cap comanda en el cas de no seguir les instruccions.

QUAN I COM ES RECULLEN LES RESERVES

“ENTREGA A DOMICILI” ( té cost reduït de transport. Per els socis de l’ampa aquest cost serà gratuït, els serà retornat a traves de l’ ampa) Previsió d’entrega aproximadament 18 de Juliol.

ELS SOCIS ENTRARAN EN UN SORTEIG, I AL GUANYADOR SE LI ABONARÀ L’IMPORT DEL LOT COMPRAT

Important:: recomanem no folrar, ni etiquetar, ni posar el nom als llibres fins que es comprovi el primer dia de classe que són els adequats. Conservin la factura, per si cal fer algun can vi.

Amb el desig que aquest servei resulti eficaç, còmode i segur per a vostès, rebin una cordial salutació.

NOTA: EN EL CAS DE QUE NO PUGUIN TRAMITAR LA COMANDA PER INTERNET PODEN POSAR-SE EN CONTACTE AMB NOSALTRES, PODEM AYUDAR-LOS, AL TELÉFON 93 490 38 87 o CORREU contacto@llibreriacampus.com (de 9.00h a 14.00h i de 16.00h a 19.30h) DE DILLUNS A DIVENDRES. Tancat per vacances del 6 al 19 d’ agost.