Benvolguts socis.

Ens complau convidar-los el proper 25 d’abril a una conferència sobre el respecte, contra l’assetjament, comunicació assertiva i respecte per part de tothom! Els nostres fills es relacionen a l’escola i fora d’ella, i en aquestes relacions poden ser –com els adults- passius, agressius o assertius. En ocasions es produeixen situacions d’assetjament, que poden tenir greus conseqüències, immediates i a llarg termini. Però podem fer moltes coses en el terreny de la prevenció i de l’actuació, detectant, identificant, ajudant, prenent posició… i educant els nostres fills també des de l’exemple personal! Aquesta xerrada pretén donar una informació acurada per desfer tòpics tot evitant l’alarmisme i fent propostes concretes des d’uns perspectiva constructiva i positiva, per conviure amb la gent, desmuntant l’assetjament!

La conferència impartida per Juanjo FernándezLlicenciat en Filosofia i Lletres per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha estat professor de matèries molt diverses (Formació Humanística, Història de l’Art, Llengua Castellana, Llengua Francesa, Teatre i Religió) durant 18 anys a l’Escola Tècnica Professional del Clot (Barcelona). Ha estat monitor i responsable de colònies a l’esplai SCV-Sant Pere Claver-El Clot i a l’esplai Lluís M. Chanut.

Us esperem!
Dia: 25 d’abril
Hora: 20:00h
Lloc : Edifici Secundària. Carrer Martí Pujol.