Un any més ja tenim aquí la nostra festa més esperada!

La gran família del Sant Andreu es torna a aplegar a la casa de colònies de Maristes de Mogent, a Llinars del Vallès, el diumenge 28 d’Abril.

Aquest any comptarem amb:

La música i animació de Roberto
Magnífics inflables
Pinta cares i jocs gegants
Concurs de Karaoke. Inscripcions a recepció de la Festa
Aperitiu, sangria i ball

I sí, ja ho sabem, com el menjar de casa no hi ha res!!, per això tots menjarem, beurem i compartirem els plats i les begudes que ens durem de casa, doncs com l’any passat no hi haurà servei de càtering, ni de bar.

L’organització ha previst un nombre limitat de cadires i taules, però donat l’èxit de participació que té la Festa us demanem que, si us plau, en porteu de casa.

Com cada any us recordem que és important no oblidar portar gorres i protector solar.

Com sabeu la Festa de les Famílies és l’esdeveniment més important dels que organitza l’AMPA del Sant Andreu, per això els socis de l’AMPA i els seus familiars gaudiran de la festa de franc, les persones adultes que no siguin sòcies i els seus acompanyants hauran de pagar 5€ per adult en concepte de tiquet d’entrada.

Durant els propers dies rebreu la butlleta d’inscripció, però tots aquells que ja es vulguin apuntar ho poden fer enviant un correu a ampa@standreu.org indicant nom del nen/a (si teniu més d’un fill, només caldrà apuntar-ne un), curs, nombre d’adults que vindran i nombre de nens (de 0 a 16).

Volem donar les gràcies als col·laboradors que participen a la nostra Festa.