El carnet de l’AMPA dóna a les famílies que pertanyen a l’AMPA l’oportunitat de gaudir de descomptes i promocions en diferents comerços col.laboradors. D’aquesta forma, a més d’aconseguir avantatges, fomentem el comerç de proximitat.

El Carnet de l’AMPA el podem fer servir als comerços, empreses o associacions propers al nostre col.legi que s’hagin adherit al nostre projecte. Els col.laboradors del carnet de l’AMPA ens ofereixen importants avantatges, promocions i descomptes.
Disposem d’una llista de prop d’empreses i comerços que ens ofereixen els seus servies i promocions amb descomptes pels titulars del carnet de l’AMPA. Les podeu veure picant el següent enllaç.

Els carnets es van distribuïr pels socis la passada setmana, si no vau rebre el vostre, contacteu amb nosaltres si us plau.

Si encara no sou socis i voleu participar amb l’AMPA si us plau contacteu amb nosaltres!